15-minutni Power Pilates trening

By | April 19, 2023

Ošto je “obrnuti burpee”? Ako vas sam zvuk ovakvog pokreta natjera u šumu (ili barem iz teretane), možda biste se trebali zadržati.

Obrnuti burpee, koji se naziva i half jackknife, uključuje ležanje s podignutim nogama, ljuljanje na ramenima u obrnutom trbušnjaku i udaranje nogu iznad glave, zatim ljuljanje na sjedalima dok podižete torzo. tlo, završavajući vašim torzom i šiljastim nogama u obliku slova V.

Napredno je, to je sigurno. Ali postoji tajna koja vam pomaže da tamo stignete, a to je da tamo stižete postupno, sve dok, naravno, ne shvatite da ste u savršenoj poziciji.

To je struktura ovog novog Power Pilates treninga od East River Pilates instruktora Briana Spencera. U nizu pokreta sjedećih, ruku i koljena te stojećih pokreta, Spencer vas priprema za najteže varijacije vježbi počevši od osnova. Ova strategija vam omogućuje da zagrijete svoje mišiće i naviknete ih na aktivaciju prema određenom obrascu prije nego što pokušate bilo što previše delikatno.

Na primjer, prije nego što probate ovaj obrnuti burpee, počet ćete s nekim finim, prijateljskim pecivima.

“Zagrijavamo svoje trbušne mišiće i trup od vrha, tako da je ona tu za nas do kraja sata”, kaže Spencer.

Koncept je sličan zagrijavanju pri dizanju utega, u kojem trenirate s tjelesnom težinom prije nego što isprobate nešto s velikim utezima. Radi se o tome da se pripremite za uspjeh izbjegavanjem iznenađenja i privlačenjem pažnje svojih mišića, čineći pokrete koji su se činili kao potpuno istezanje samo sljedeći logičan korak. Na kraju ove snažne 15-minutne pilates vježbe, bit ćete iznenađeni koliko možete učiniti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *