6 najboljih tiskarskih uređivača za nokte, isprobanih i testiranih uređivača u 2023

By | May 2, 2023

Uz Well+Good SHOP, naši urednici koriste svoje godine stručnosti kako bi odabrali proizvode (od njege kože do osobne njege i dalje) za koje se klade da će vam se svidjeti. Iako naši urednici neovisno odabiru te proizvode, kupnjom putem naših poveznica Well+Good može zaraditi proviziju. Dobra kupovina! Istražite TRGOVINU

Ne postoji sredstvo za podizanje samopouzdanja kao njegovani vrhovi prstiju. Lak za nokte koji se ne ljušti, čiste zanoktice i simpatičan dizajn sve su što mi treba da Beyoncé uđe u sobu uzdignute glave. Ali iako volim akril, moj novčanik ne može podnijeti račune svaki put kad mi izrastu nokti. Tamo gdje ja živim, cijeli set gel laka obično košta između 60 i 80 dolara po posjeti, što čini česte manikure skupom navikom. Tipse i gel također mogu biti oštri za prave nokte i poznato je da s vremenom uzrokuju stanjivanje i lomljivost.

Srećom, stigla je nova generacija prešanih noktiju koja mi daje svježe manikirane ruke u bilo koje vrijeme, bez skupog računa ili oštećenja noktiju, k tome. Ovi nokti za učvršćivanje ne samo da su jeftiniji (troškovi variraju, ali mogu varirati od 10 do 22 USD), već izgledaju jednako dobro kao i pravi i super ih je lako nanijeti pomoću tube ljepila za nokte (koje je često uključeno) ili integriranog ljepilo.

Tijekom proteklih nekoliko tjedana nosila sam “pregršt” (lol) različitih popularnih noktiju za učvršćivanje brendova kao što su Chillhouse, Sally Hansen i drugih. Ispod je šest setova koji su u nekoliko minuta dali rezultate salonske kvalitete.

Slika: autor

Kako koristiti tlačne čavle

“Utisnuti nokti mogu se nanositi ljepilom za dugotrajniju primjenu ili dvostrano ljepljivim pločicama ili trakom za kraću upotrebu”, kaže Julie Kandalec, manikerica i edukatorica slavnih iz New Yorka. Prije nanošenja, ona preporučuje da rasporedite sve različite veličine i stavite nokte na ležište nokta kako biste vidjeli odgovara li. Ako su preveliki ili premali, to je znak da neće dugo trajati.

Nakon što je ovaj korak gotov, “nježno postavite nokat na ploču nokta, upotrijebite ljepilo ili dvostranu traku i zalijepite nokat”. Prema mom iskustvu, pomaže držati nokat nekoliko sekundi kako bi se ljepilo osušilo ili kako bi se ljepilo zalijepilo.

Kako učiniti utisnute nokte dugotrajnima

Prema riječima slavne nail umjetnice iz New Yorka i Los Angelesa i urednice Sonye Meesh, priprema noktiju ključna je za dugotrajnost nanošenja noktiju. “Provjera jesu li vaši nokti bez ulja i krhotina osigurava sigurno prianjanje između nokta, ljepila i tiska”, rekli su. Neki početni setovi dolaze s jastučićem za pripremu natopljenim alkoholom i sredstvom za uklanjanje dlačica, ali u slučaju da vaš komplet ne dolazi s jednim, može poslužiti i alkohol na vatici.

najbolje stisnuti nokti
Slika: autor

Na što treba obratiti pozornost pri kupnji eksera za učvršćivanje

Meesh nam kaže da su “nokti pod pritiskom izrađeni s gelom najbolji jer su najčvršći i mogu izdržati puno habanja ako radite rukama, puno vježbate ili pokušavate, ali i plastika je dobra!” Ako ponovno ste novi u glačanim noktima, potražite setove koji već dolaze s ljepilom, turpijom za nokte i pripremnim jastučićima; međutim, svi ovi materijali mogu se kupiti zasebno.

Jesu li prešani nokti bolji za vaše nokte od akrila?

“Radi se zapravo o tome kako se odnosite prema njima. Ako dobro postupate sa svojim noktima i održavate ih (tj. održavate ih čistima, podrezujete ih, održavate kožicu i ruke vlažnima), pritisci će raditi za vas, a ne protiv vas”, kaže Meesh. Osim toga, preporučuju da se oduprete porivu da ih strgnete ili skinete jer to može potrgati vaš pravi nokat.

Znamo da postoji mnoštvo opcija koje možete izabrati, pa smo testirali nekoliko kompleta za učvršćivanje noktiju da vidimo koji su zapravo vrijedni tog novca. Evo šest kompleta za stiskanje koji mogu postići nokte salonske kvalitete u samo nekoliko minuta.

Hladna soba

kutija s čavlima s lijeve strane i ruka s vrhovima s desne strane

Chillhouse, odlazak – 16,00 USD

Nokti uključeni: 24

Obožavatelji dizajna – Sada možete dobiti željenu Chillhouse manikuru iz udobnosti vlastitog doma, zahvaljujući noktima brenda za učvršćivanje noktiju, koji se mogu kupiti na web stranici brenda i kod prodavača kao što su Target i Urban Outfitters.

Isprobala sam set marke ‘Checked Out’, koji sadrži dječji plavi karirani print i zaobljene nokte u dužini Zlatokose: ni prekratko ni predugo, ali baš kako treba. Zalijepila sam ove nokte na putovanju u Dallas, i bilo ih je super jednostavno zalijepiti (što je usput bilo uključeno) i nanijeti. Jedno upozorenje koje treba imati na umu je da je za ove pritiskače potrebno puno ljepila. Nakon što sam na nokte nanijela količinu veličine zrna graška, primijetila sam da nakon nekoliko dana počinju otpadati. Više ljepila bi trebalo poslužiti.

Kupite više Chillhouse Press Nails ovdje.

 • Lako se nanosi
 • sladak dizajn
 • Svestrana duljina
 • Turpija za nokte i jastučić za pripremu nisu uključeni
 • Za držanje noktiju na mjestu potrebno je više ljepila

laboratorij za boje

kutija s čavlima s lijeve strane i ruka s vrhovima s desne strane

Paintlab, sjajni emajl — 15,00 USD

Nokti uključeni: 24

Nakon testiranja Paintlab Glossy Glaziranih noktiju, mogu potvrditi koliko dugo ti nokti traju. Izrađeni od netoksičnih materijala bez okrutnosti, oni su sila na koju treba računati i savršeno traju cijeli tjedan, čak i nakon vježbanja i dana tipkanja za računalom.

Ipak, aplikacija je pomalo nezgodna. Zbog zakrivljene prirode svakog nokta, bilo mi je teško pritisnuti ih bez da se nokat odvoji (možda će trebati dva pokušaja da se zalijepe). Međutim, kada se jednom pokrenu, traju dugo. A za razliku od Chillhouseovih setova, svaki set dolazi sa svim bitnim elementima potrebnim za kućnu manikuru, uključujući 24 nokta za utiskivanje, jastučić za pripremu, turpiju za nokte, netoksično ljepilo za nokte i štapić drvene kožice. Salonska manikura minus cijena salona.

Kupite više Paintlab eksera za učvršćivanje ovdje.

 • Održivo
 • Turpija za nokte i jastučić za pripremu su uključeni
 • Netoksičan i bez okrutnosti

Sally Hansen

kutija s čavlima s lijeve strane i ruka s vrhovima s desne strane

Sally Hansen, Perfect Manicure Press On Nail Kit – 10,00 USD

Nokti uključeni: 24

Sally Hansen izrađuje preše u raznim bojama, oblicima i stilovima, a svi se lako nanose. Set koji sam testirala bio je šaren, bademastog oblika i tako se lako lijepi (Napomena: potrebno im je oko 20-30 sekundi da se stvarno zalijepe). Jedina mana je što je svaki nokat bio malo lomljiviji od ostalih setova koje sam isprobala. Ali s 10 USD po kompletu, lakši su za novčanik od tradicionalnih akrilnih i gel vrhova.

Ovdje kupujte više Sally Hansen noktiju.

 • Dolazi u raznim oblicima, bojama i dezenima
 • Lako se lijepi
 • Turpija za nokte i jastučić za pripremu su uključeni

maslina i lipanj

kutija s čavlima s lijeve strane i ruka s vrhovima s desne strane

Olive i June, nokti srednjeg pritiska – 10,00 USD

Nokti uključeni: 42

Zabavna činjenica: nosila sam ih tijekom intervjua s Joeom Jonasom. Nisam mogao sjediti s Jonasom IRL-om bez dobila novi set noktiju (usput ih je pohvalio), a ovi Olive i June srednje pritisni nokti su mi pomogli u maloj mjeri.

Osim boje i dizajna, sviđa mi se što svaki set dolazi s 42 nokta u 21 veličini, dovoljno da osigura prilagođeno pristajanje na bilo koji nokat. Set također uključuje bočicu netoksičnog ljepila, jastučić za pripremu i turpiju za nokte. Dok je ljubičasti holografski dizajn rasprodan, uživajte u desecima drugih uzoraka i boja, od zlatnog svjetlucanja do duginih vrtloga. Osim toga, podržava ih Joe Jonas!

Kupite više Olive i June noktiju ovdje.

 • Uključuje 42 čavla
 • Elegantan
 • Lako se lijepi
 • Boja blijedi nakon tjedan dana korištenja

Impresionirati

najbolje stisnuti nokti
Slika: autor

Impress, manikura na pritisak — 8,00 USD

Nokti uključeni: 30

Ovi jednostavni nokti su daleko najlakši za nanošenje. S patentiranim ljepilom, ovi se nokti lijepe za nekoliko sekundi nakon uklanjanja plastike i ne zahtijevaju vrijeme sušenja, savršeni za svakoga tko je u pokretu. Idete na poslovni sastanak? Nema problema. Zabava za 30 minuta? Također, nema problema.

Nokti koje sam isprobala bili su u obliku lijesa. Kao netko tko voli duže nokte, ali za život mora tipkati po računalu, uopće mi nisu smetali. Štoviše, nude se po pristupačnoj cijeni. Za samo 8 dolara, ovo je nenadmašna manikura.

Ovdje kupujte više Impress noktiju.

 • Izuzetno lak za nanošenje
 • Dobra kvaliteta
 • Priuštivo
 • Ne ostavlja mrlje na noktima
 • Nema vremena sušenja
 • Možda neće trajati tako dugo kao spojeni nokti

glamnetski

najbolje stisnuti nokti
Slika: autor

Glamnetic Press On Nails – 20,00 USD

Nokti uključeni: 30

Ovaj komplet za nokte nudi upravo ono što očekujete: glamurozne nokte. Od vrhova u boji šerbeta do smajlića, Glamnetic nokti zasigurno će potaknuti razgovor, gdje god se nalazili. Ono što je sjajno kod kompleta je to što dolazi sa svime što vam je potrebno za kanaliziranje vaše unutarnje manikure. Dobivate paketić ljepila, turpiju za nokte i pripremnu pločicu za početak lijepljenja.

Jedna stvar koju treba napomenuti je da prirodna zakrivljenost ovih noktiju otežava lijepljenje, tako da nakon što nanesete ljepilo, možda ćete morati duže držati nokat kako bi se ljepilo zalijepilo za vaš nokat. Osim toga, šik su, jednostavni za korištenje i imat će svjež izgled noktiju za nekoliko minuta.

Ovdje kupujte više Glamnetic noktiju.

 • Turpija za nokte i jastučić za pripremu su uključeni
 • Dostupan u raznim bojama, oblicima i uzorcima
 • kvalitetni nokti
 • Zahtijeva duže vrijeme sušenja
 • dragi

Naši urednici samostalno odabiru te proizvode. Kupnjom putem naših poveznica Well+Good može zaraditi proviziju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *