Isprobala sam Oribe Serene Scalp Oil Control na tankoj kosi | Dobro + Dobro

By | April 19, 2023

Uz Well+Good SHOP, naši urednici koriste svoje godine stručnosti kako bi odabrali proizvode (od njege kože do osobne njege i dalje) za koje se klade da će vam se svidjeti. Iako naši urednici neovisno odabiru te proizvode, kupnjom putem naših poveznica Well+Good može zaraditi proviziju. Dobra kupovina! Istražite TRGOVINU

Koliko god volim svoju kosu – i koliko god mi je to tijekom godina postala osobina – nije je baš lako održavati. Osobito moji fini uvojci obično izgledaju masno i otegnuto unutar 24 sata nakon pranja, ali kao obojena crvenokosa moram paziti koliko kose perem jer je to pigment za koji se zna da najbrže blijedi. Dakle, kao što sam rekla, pravi je podvig njegovati svoju grivu.

Srećom, suhi šampon postoji. S njim uz sebe, trenirala sam kosu da se pere svaka tri dana, učinkovito produžujući vijek trajanja mojih tretmana bojama. Ipak, uvijek sam u potrazi za novim i poboljšanim proizvodima i postupcima koji mogu malo olakšati njegu mojih izbirljivih pramenova. Nepotrebno je reći, kad sam čuo za novo lansiranje Oribe Serene Scalp Oil Control, bio sam sav u ušima.

Kolekcija se sastoji od tri proizvoda: Oribe Serene Scalp Oil Control Shampoo (52$), Oribe Serene Scalp Oil Control Treatment Mist (72$) i Oribe Serene Scalp Oil Control Powder Dry Shampoo (46$). Dok su šampon i maglica namijenjeni za korištenje tijekom i neposredno nakon pranja, suhi šampon u prahu namijenjen je za osvježenje sljedećeg dana.

Prednosti Oribe Serene Scalp Oil Control kolekcije

Iako uljani šamponi i šamponi sa suhim prahom nisu baš revolucionarni, zaintrigirala me Oribeova nova kolekcija Triple Threat iz nekoliko razloga. Za početak, nikad nisam probala Oribe proizvod koji mi se nije svidio ni izgledom ni mirisom. Tako da sam odmah na početku, u najmanju ruku, znao da će ovaj trio, koji dolazi u lila pakiranju, mirisati božanstveno i dodati šik element mom tušu i toaleti.

Miris i izgled na stranu, sastojci u ovim formulama su se isticali. Sva tri proizvoda imaju Oribe Signature Complex (sastavljen od lubenice, ličija i cvijeta runolika, koji zajedno djeluju u borbi protiv oksidativnog stresa i sprječavaju promjenu boje, kao i opće propadanje niti) na šanku. Šampon i maglica za tretman prožeti su Biome Balancing Complexom (sastavljenim od ekstrakta ružinjaka i zelenih morskih algi) za “regulaciju i rebalans mikrobioma vlasišta kako bi se smanjio višak masnoće i masnoće”. Suhi šampon u prahu također sadrži ekstrakt ružinjaka (ali ne i Biome Balancing Complex u cjelini). Također sadrži specijaliziranu mješavinu škroba riže, kukuruza i tapioke za pravilno upijanje viška masnoće pri korijenu, kao i na pramenovima.

Još jedna stvar koja mi je pala na pamet? Istraživanje robne marke o potrošačima provedeno je točnije na šamponu i maglici za njegu. Nakon anketiranja 101 žene, otkrili su da nakon samo jedne primjene šampona i maglice, 91% osjeća da im je vlasište manje masno 72 sata nakon upotrebe, dok 90% smatra da im je kosa čišća u korijenu nakon samo jedne upotrebe. U međuvremenu, nakon korištenja šampona i režima zamagljivanja najmanje tri puta u 10 dana, otkrili su da je 90% vidjelo primjetno smanjenje masnoće kose i vlasišta. Dobro, prodano.

Moje iskreno mišljenje

Nakon što sam prošla dva tjedna testirao Oribeov novi trio, imam nekoliko ideja. Šampon dobro funkcionira kako bi potpuno očistio moju kosu i učinio da miriše nevjerojatno, dok maglica za tretman ostavlja miris i osvježenje. (Iako se na etiketi proizvoda ne spominju ružmarin ili metvica, to su zadahi koje osjećam – i podsjeća me na losion poslije brijanja mog pokojnog djeda koji sam odrastao, tako da ga svim srcem obožavam.) Međutim, nešto sam primijetio u vezi tretmana The Mist , je da ako ne osušim kosu nakon prskanja i umasiravanja u tjeme i pramenove (tako mi je rečeno da treba učiniti), nakon što se osuši, moji korijeni već izgledaju pomalo nakupljeni proizvodom, imaju onaj blago masni sjaj. Ipak, ako osušim korijenje nakon raspršivanja, kosa mi doslovno izgleda profesionalno. Zanima me hoće li se rezultati promijeniti što ga više koristim.

Sada: Događaj Mane. Proizvod koji me apsolutno oduševio u ovoj kolekciji je suhi šampon u prahu koji me iskreno iznenadio. Općenito nisam ljubitelj šampona za suho pranje u prahu jer 1) ga je teže nanijeti s preciznošću od njegovih parnjaka u spreju, 2) često ostavlja bijelu mrlju i 3) ima tendenciju mirisa pudera. Dok je Oribe Serene Scalp Oil Control Dry Shampoo Powder pomalo težak za nanošenje (dolazi u aluminijskoj tubi s čepom na odvrtanje, ispod koje se nalazi mala rupica koja, kada se protrese, raspršuje proizvod), nakon što se upije u pramenova, rezultati zaista oduzimaju dah. Moja kosa izgleda potpuno osvježeno, a da ne spominjem da ima volumen i mek sjaj poput pera. Oh, i jesam li spomenula da miriše nevjerojatno?

Profesionalni savjet: Trik s ovim šamponom za suho pranje u prahu je da ga ostavite na pramenovima dvije do tri minute prije nego što ga iščetkate od korijena do vrhova. Pokušao sam to učiniti i odmah i nakon čekanja preporučenog vremenskog razdoblja, i mogu potvrditi razliku koju čini malo strpljenja.

Dovoljno je reći da je Oribeov novi trio zaslužio stabilno mjesto u mojoj liniji za njegu kose. Volio bih vidjeti da se pakiranje suhog šampona u prahu promijenilo u bočicu na cijeđenje (poput Verb suhog šampona u prahu), ali s obzirom na doista sjajne rezultate, zadovoljit ću se s nekoliko pogrešnih mućkanja (i obavezno nanijeti prije nego što nanesem bilo što tamno ili crna, jer se definitivno pojavila na mojoj kraljevsko ljubičastoj majici kad sam je prvi put isprobala).

Naši urednici samostalno odabiru te proizvode. Kupnjom putem naših poveznica Well+Good može zaraditi proviziju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *