Mario Badescu Hyaluronic Dew Cream glavna je nega kože

By | April 19, 2023

Uz Well+Good SHOP, naši urednici koriste svoje godine stručnosti kako bi odabrali proizvode (od njege kože do osobne njege i dalje) za koje se klade da će vam se svidjeti. Iako naši urednici neovisno odabiru te proizvode, kupnjom putem naših poveznica Well+Good može zaraditi proviziju. Dobra kupovina! Istražite TRGOVINU

Kako vrijeme (nadam se) zagrijava, otkrivam da moja koža (nadam se također) počinje gubiti suhe mrlje koje je opustošila zima. Međutim, kako je moja koža sklona biti suša i dehidrirana, nikad ne mogu bez hidratantne kreme. Jednostavno moram krenuti u potragu za lakšim kremama i serumima kad temperature počnu rasti. Tu dolazi Mario Badescu Hyaluronic Dew Cream (17 USD). Ova lagana hidratantna krema bez ulja formulirana je s mješavinom hijaluronske kiseline, botaničkih ekstrakata i aloe vere za vrhunsku njegu kože. kožu bez ostavljanja teškog, ljepljivog osjećaja . .

Dakle, zašto je toliko važno uključiti hijaluronsku kiselinu u svoju rutinu njege kože? Certificirana dermatologinja i osnivačica Maei MD, dr. Rebecca Marcus, tvrdi da ova hidratantna tvar koja se prirodno nalazi u našoj koži, očima i zglobovima može zadržati vodu 1000 puta veću od vlastite težine i pomaže hidratizirati. “Hijaluronska kiselina dolazi u različitim molekularnim težinama i veličinama, a njezina veličina određuje razinu epiderme kroz koju prodire”, kaže dr. Marcus. “Male molekule tonu dublje u epidermu i pružaju dubinsku hidrataciju, dok veće molekule ostaju bliže površini i pružaju učinak punjenja, glatkoće i daju koži sjaj i sjaj.” Jednostavnije rečeno, hijaluronska kiselina je poput vaše kože koja pije galon vode i zadržava je.

O Hyaluronic Dew kremi

Ne radi se samo o proizvodu koji sadrži hijaluronsku kiselinu, nego o količini U proizvod. “U idealnom slučaju, proizvod bi trebao sadržavati najmanje dvije veličine molekula hijaluronske kiseline”, kaže dr. Marcus. “Ravnoteža u formulaciji je važna kako bi se dobro upijala i ne bi ostala na površini kože ili uzrokovala osjećaj ljepljivosti.” To je upravo ono što ćete pronaći u Hyaluronic Dew kremi, koja sadrži jedinstveni kompleks natrijevog hijaluronata s dvostrukom molekularnom težinom za pružanje snažne razine hidratacije kože.

Također sadrži mješavinu botaničkih ekstrakata (majčine dušice, zelenog čaja i krastavca) i aloe vere koji pomažu obnoviti, obnoviti i umiriti kožu. “Kombinacija ovih sastojaka omogućuje korištenje višestrukih korisnih sastojaka u jednom proizvodu i praktičnija je nego da ih koristite zasebno”, kaže dr. Marcus. Također objašnjava da ekstrakt zelenog čaja pomaže u zaštiti kože neutralizirajući slobodne radikale, što pomaže u sprječavanju razgradnje kolagena i oksidativnog stresa koji može dovesti do preranog starenja.

Osim toga, uključivanje lakše hidratantne kreme poput hijaluronske dew kreme u vašu proljetnu i ljetnu rutinu njege kože pomaže da se koža ne osjeća previše opterećenom ili masnom, kaže dr. Marcus. “U proljeće i ljeto, okolni zrak općenito je vlažniji nego u jesen i ljeto”, kaže dr. Marcus. “Manje je vjerojatno da će koža postati previše suha i vjerojatnije je da će ostati uravnotežena. Lakši proizvodi za njegu kože pružaju odgovarajuću hidrataciju bez davanja previše dobrote.” Drugim riječima, manje je definitivno više kada je riječ o proljetnim i ljetnim rutinama njege kože.

Članak

Iskreno, ne mogu zamisliti svoj život bez Hyaluronic Dew kreme. Dugo sam volio uključiti što više hijaluronske kiseline u svoju rutinu njege kože, a ova hidratantna krema nije iznimka. Okrenuo sam se ovoj maloj bijelo-zelenoj kadi dosljedno više od 10 godina i sigurno ne vidim da ću prestati u skorije vrijeme. Ovo je drugi korak u mojoj jutarnjoj rutini njege kože, odmah nakon izlaska iz tuša i nanošenja seruma. Konzistencija je točna u nazivu – to je zapravo gel-krema formula, suptilno na granici između dva svijeta.

Pruža osjećaj svježine tijekom nanošenja i prodire izravno u kožu ne ostavljajući ljepljiv trag. Svaki put kad ga koristim (a to je svako jutro), moja koža odmah izgleda i na dojam je bujnija, punija i hidratizirana. Ostao mi je dewy sjaj i super mekana tekstura koja me, ako sam sasvim iskrena, tjera da pomilujem vlastite obraze. U svim godinama koliko sam ga koristio, nikad mi nije izbio izljev. Osim toga, traje puna 24 sata, tako da je moja koža uvijek svježa i nahranjena do tuširanja sljedećeg jutra.

Poput mene, druga klijentica Maria Badescua voli izgled i osjećaj svoje kože. “Brzo se upija, čini moju kožu zdravom i mekom, i odlična je vrijednost”, napisala je u recenziji s 5 zvjezdica. “Imam vrlo osjetljivu kožu i nisam imala problema. Kupit ću opet!”

Dakle, hrana za van? Ova hidratantna gel-krema neophodna je za proljetne i ljetne rutine njege kože kojima su potrebni lakši proizvodi. Ne šteti ni cijena ispod 20 dolara. Sami ga pokupite ovdje.

Naši urednici samostalno odabiru te proizvode. Kupnjom putem naših poveznica Well+Good može zaraditi proviziju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *